Архів

10-31-2016

Україна збільшить експорт сільськогосподарської продукції до Сьєрра-Леоне

 

Україна збирається налагодити поставки вітчизняного зерна до африканської Сьєрра-Леоне. Саме закупівля продукції агропромислового сектору України і стало головною темою під час візиту делегації Сьєрра-Леоне до Києва.
 

З представниками африканської республіки, зокрема з головою делегації Міністром сільського, лісового господарства та охорони продовольства Монті Патріком Джонсом зустрівся керівник компанії “Грано Трейд” Андрій Ісак.
 

На сьогодні, Сьєрра-Леоне входить до переліку країн з низьким рівнем доходу і дефіцитом продуктів хачування. Ситуація з продовольством загострилася після минулорічної посухи та епідемії вірусу Ебола.
 

Сьогодні Україна вже експортує до Сьєрра-Леоне молоко та молочну продукцію, а також продукцію борошномельної промисловості. Проте уряд Сьєрра-Леоне зацікавлений у закупівлі набагато ширшого асортименту української продукції.
 

Голова правління “Грано Трейд” Андрій Ісак запевнив, що Україна має усі можливості стати надійним партнером для Республіки Сьєрра-Леоне і забезпечити населення основними сільськогосподарськими культурами.

10-5-2016

Компанія “Грано Трейд” на другому українсько-корейському економічному форумі

 

«Компанія “Грано Трейд” на другому українсько-корейському економічному форумі

Провідні корейські компанії та фонди готові співпрацювати з Україною, в тому числі і в аграрній галузі. Про це йшлося під час форуму “Економічна співпраця Україна-Корея”, який проходив 2 жовтня в Києві. Компанію «Грано Трейд» на заході представляла директор з міжнародного розвитку Христина Видойник, яка провела ряд зустрічей з представниками корейських бізнес кіл.
 

На сьогодні багато корейських корпорацій уже успішно працює на українському ринку. Зокрема, йдеться про компанію Daewoo, яка є одним з найбільших експортерів українського зерна до країн Азії та Близького Сходу.
 

Крім того, планується розширення співпраці з корейською компанією POSCO DAEWOO Corporation щодо реалізації проекту з оновлення сільськогосподарської техніки в Україні для малих і середніх українських сільгоспвиробників. Про це в рамках форуму було підписано відповіднй протокол між Міністерством аграрної політики та продовольства України.

9-28-2016

Компанія «Грано Трейд» співпрацюватиме з  IFC – міжнародною фінансовою корпорацією

 

«Грано Трейд» співпрацюватиме з  IFC

Компанія «Грано Трейд» співпрацюватиме з  IFC – міжнародною фінансовою корпорацією, яка сприяє розвитку малого та середнього бізнесу в Україні. Про це директор “Грано Трейд” Андрій Ісак домовився на зустрічі з керівником Проекту IFC «Розвиток фінансування аграрного сектору в Східній Європі та Центральній Азії» Лією Сорокою.
 

Зокрема, українська компанія візьме участь в дискусіях та внесе свої пропозиції, як зробити аграрні розписки доступними та вигідними для фермерів з одного боку та ліквідними для тих компаній, які фінансують аграріїв, з іншого.
 

Насьогодні компанія “Грано Трейд” використувує договір застави майбутнього урожаю. Проте, аграрна розписка може стати новим фінансовим інструментом у разі, якщо її визнаватимуть банки як заставу під кредит.
 

Нагадаємо, що “Грано Трейд” активно фінансує українських аграріїв навесні, коли їм необхідно провести посівні роботи. Ці кошти є частковим авансом за майбутній урожай, який агровиробники поставляють для компанії після жнив. При цьому компанія використовує договори страхування урожаю, щоб зменшити ризики втрати зерна.
 

Оскільки IFC розробляє та впроваджує нові продукти агрострахування, компанія “Грано Трейд” готова використовувати їх в своїй роботі з аграріями.

8-30-2016

Аграрії повністю виконали свої зобов’язання перед ГраноТрейд

 

Завершено прийняття зерна від аграріїв, закупленого за Форвардною програмою ГраноТрейд. Станом на 29.08.2016 року на елеватори надійшло 100% продукції. “Таким чином, аграрні підприємства виконали свої зобов’язання перед нами своєчасно та у повному обсязі. Якість поставленої продукції відповідає показникам, передбаченим форвардними угодами. Зі свого боку, наша компанія остаточно розрахувалася з аграріями за поставлену продукцію відповідно до умов форвардних контрактів”- зазначив голова правління ТОВ ГраноТрейд Андрій Ісак.

8-25-2016

Компанія “ГраноТрейд” завершує прийом зерна від аграріїв за Форвардною програмою

 

Компанія “ГраноТрейд” завершує прийом зерна від аграріїв за форвардними контрактами.
 

Поставки відбуваються за графіком. Станом на 25.08.2016 року майже 95% продукції, закупленої за програмами форварду, вже поставлена на елеватори. Решта зерна надійде на елеватори до кінця місяця.
 

На думку керівників аграрних підприємств, на сьогодні банківське кредитування для малих і середніх компаній фактично недоступне. "В умовах нестачі грошей для весняної посівної, форвардна програма ГраноТрейд стала вигідною альтернативою банківським кредитам для нашого підприємства. Участь у весняній Форвардній програмі ГраноТрейд дозволила нам своєчасно провести посівні роботи та розрахуватися за паливно-мастильні матеріали й оренду техніки", – зазначив генеральний директор підприємства «Агро-Експрес- Сервіс» Муха Василь Іванович.

8-2-2016

Перша партія пшениці нового врожаю, закупленої ГраноТрейд за форвардними угодами, надійшла на елеватори

 

ГраноТрейд розпочала приймати зерно нового врожаю від агровиробників в рамках програми Форвардних закупівель. Компанія приймає пшеницю 2,3 та 6 класів.
 

«Поставки зернових відбуваються згідно з контрактами. Частина врожаю, закупленого ГраноТрейд за форвардними угодами, вже знаходиться на елеваторах», – зазначив голова правління ТОВ ГраноТрейд Андрій Ісак.

5-25-2016

Зустріч керівництва компанії ГраноТрейд із Головою Турецько-української ділової ради Agah Ruşen Çetin

 

25 травня 2016 року у місті Києві відбулась зустріч керівництва компанії ГраноТрейд із Головою Турецько-української ділової ради Agah Ruşen Çetin. Під час зустрічі обговорювалися перспективні напрямки співпраці та можливість організації зустрічі із керівниками провідних турецьких компаній в місті Стамбулі.
 

Головою Турецько-української ділової ради Agah Ruşen Çetin підтвердив зростання інтересу з боку турецьких бізнесменів щодо інвестування в аграрний сектор України.

4-21-2016

Завершено прийняття заявок від аграріїв на участь у весняній Форвардній програмі ГраноТрейд

 

Компанія “ГраноТрейд” завершила прийняття заявок від агровиробників на участь у весняній програмі закупівель за форвардними угодами зернових врожаю 2016 року.

3-19-2016

Голова правління компанії “ГраноТрейд” Андрій Ісак зустрівся із Послом Королівства Саудівська Аравія в Україні

 

Голова правління компанії “ГраноТрейд” Андрій Ісак зустрівся із Послом Королівства Саудівська Аравія в Україні Джудієм Алхазалом.
Під час зустрічі Андрій Ісак розповів про основні напрямки діяльності компанії “ГраноТрейд” та висловив зацікавленність у співпраці із саудівськими підприємствами та інвесторами. В свою чергу, Пан Посол зауважив, що Саудівська Аравія має стратегічний інтерес у розширені співпраці та реалізації спільних проектів в сфері АПК.

3-19-2016

Розпочато весняну програму закупівлі зернових за форвардними угодами

 

Компанія “ГраноТрейд” розпочала програму закупівель за форвардними угодами зернових врожаю 2016 року.

Ми укладаємо форвардні угоди з агровиробниками на закупівлю пшениці 2-3 класів, кукурудзи та ячменю.

В умовах нестачі грошей для весняної посівної, Форвардна програма ГраноТрейд стала вигідною альтернативою банківським кредитам для нашого підприємства ДЕТАЛЬНІШЕ
The agricultural sector is now the most attractive and the most successful sphere for us . . . ДЕТАЛЬНІШЕ
Коммерческие банки не могут покрыть потребности агросектора ДЕТАЛЬНІШЕ